Bozóné Gajdacsi Szilvia

Utánpótlás edzőként tevékenykedem. 9-10 éves korom óta a kézilabda az életem része és egy álom vált valóra, amikor gyerekkel kezdtem foglalkozni.

Az első kiemelkedő sportbeli eredményem, amikor 14 éves koromban a Diákolimpián országos bajnokok ettünk az akkori általános iskolai csapattal. A középiskolai évek alatt kettős igazolással a Tornádó SE NBI/B és a Sándorfalvi SK Megyei csapatában játszottam. Egy keresztszalag szakadás miatt abbahagytam a kézilabdázást és a 2000-től 2007-ig futballoztam a Szegedi KKSE NB2-es nagypályás női csapatában. De a szívem visszahúzott a kézilabdához és újra a Sándorfalvi SK Megyei nő csapatában kezdem játszani, ahol a mai napig aktív játékos vagyok.

2015 márciusában segítséget kértek tőlem utánpótlás (8-9 éves gyerekek) kézilabda oktatásában. Természetesen szíves örömest igent mondtam. A kézilabda sportoktatói végzettségemet a Bibarcz Tünde Oktatási Stúdiónál szereztem meg. Természetesen a különböző továbbképzéseken évente részt veszek.

Számomra a kézilabda a kiteljesülés, és ezt a szeretetet a tudást, a csapatjáték szellemét szándékozom átadni a gyerekeknek. Örömmel és lelkesedéssel járnak hozzám az edzésekre. Kiegyensúlyozottnak kell hogy legyenek mind az edzéseken, mind a mérkőzések alatt, hisz ezek hatással vannak a teljesítményükre. Úgy gondolom, hogy számomra igazi kihívás a kézilabda alapjait oktatni a gyerekeknek. 2015 ősze óta viszem őket a meccsekre és hónapról-hónapra láthatom a fejlődésüket. Rengeteg munka és kitartás vár még rám, de büszkeséggel tölt el, ha nyertesként jönnek le a pályáról, és azok a szavak, hogy „Szilvi, megmutatjuk neked, hogy képesek vagyunk nyerni… ÉRTED!!” mindennél többet érnek.

Végzettségem: Sportoktató Kézilabda szakág 2016.