Szabó Rudolf

Az életemben gyerekkorom óta, fontos szerepet játszott a sport.

Az általános iskolában kezdtem el kézilabdázni. A pályafutásom során sok edzőm volt mindegyikük tanított nekem fontos dolgokat ,de a KITARTÁS mndegyikük mottója volt . DÉLÉP SC volt az első egyesületem , majd a Tisza Volán SC NBI-es felnőtt csapatának beállósa voltam 2 évig. Ezután átigazoltam a Békéscsbai Előre KC-hez, ahol 3 évig kézilabdáztam.

Voltam strandkézilabda válogatott Cadizban 2002-ben.

Játszottam Sándorfalván NB II-ben és Röszkén is a megyei csapatban pályafutásom levezetéseként. Pályafutásom alatt nagyon sokat köszönhettem a kézilabdának, mint sportnak. Megtanította számomra az igazán fontos értékekeket, azt hogy egy vereségből hogyan lehet, és kell felállni és azt hogy, hogyan kell küzdeni, nyerni, és a csapatért tenni ,alkalmazkodni, és akkor is hajtani, amikor már alig van levegőd.

A kézilabda számomra mindig fontos volt és lesz is . A legnagyobb kihívás nekem, gyerekkel foglalkozni és megtanítani őket sportolni,

Szeretném a gyerekeknek átadni azt a tudást, tapasztalatot és életérzést, amit az évek során megszereztem a kézilabda által. Szeretnék egy nagyon jó, összetartó közösséget kialakítani, ahova jókedvűen a sport, és egymás szeretetéért járnak a gyermekek.