Szalai Valentin

Szalai Valentin vagyok. 2017-óta dolgozom a Tisza Volán SC kézilabda klubnál, mint utánpótlás edző és kapusedző . 

A kollégáimhoz hasonlóan engem is nagyon régóta vonz a sport , azon belül is a labdarúgás és a kézilabda. Még általános iskolában kezdtem a labdát rugdosni , de az akkori edzőm hamar rájött , hogy inkább maradjak a kapuban. Az évek során rengeteg osztályban és klubnál megfordultam . Többek között a Tisza Volán SC-nél ( a SZEOL SC elődjénél) NB/II illetve NB/III-ban serdülő és ifjúsági csapatban. Viszont a legtöbb időt a Bordány SK színeiben töltöttem megyei szinten , ahol felnőtt bajnok csapat tagja is lehettem.
A kézilabdát édesanyám szeretette meg velem aki szintén évekig kézilabda játékos volt, valamint a húgom, aki miatt elkezdtem a kézilabda edzőséget és mái napig kapus növendékemnek nevezhetek. 

Jelenleg egy U12-es Fiú csapatot irányitok és ez mellet egy Leány Serdülő és egy Fiú Serdülő/Ifi csapat mellett tevékenykedem mint kapus edző. 

Szeretnék a jövőben is hasznos tagja lenni a klubnak, és hogy a kapus edzések szépen lassan a heti edzésrendek elengedhetetlen részévé váljanak, mivel hogy szól a mondás: „Végy egy jó kapust” !