Szponzoráció

A SZPONZORÁCIÓ ÉRTÉKEI

A sport az élet minden területével összefügg, közösségformáló hatása miatt önmagában társadalmi ügy. A sport támogatása, az üzleti szféra társadalmi szerepvállalásának elengedhetetlen része. Fontos, hogy a vállalatok jövedelmük egy részét olyan közösségre fordítsák, melyben hisznek, tevékenykednek, és ez a fogyasztók, partnereik elvárása is. Az Ön cégének társadalmi szerepvállalása nagyobb értéket, ismertséget eredményez, ez pedig visszahat a cég gazdasági eredményességére. A szponzoráció a szponzorcég alkalmazottai számára is üzenetet hordoz, hiszen ha a támogatott egyesület eredményt ér el, akkor, az számukra büszkeséget jelent. Ezen túlmenően, a támogatással a sportegyesület jellemzően gazdaságilag is versenyképesebb lesz, így valószínűbb, hogy még nagyobb sikereket fog elérni.

SZPONZORÁCIÓS LEHETŐSÉGEK

A szponzoráció közös üzleti megfontolásból megvalósuló, kidolgozott stratégiára épített, hosszú távú együttműködés. Ezen együttműködés formáira például szolgálhatnak alábbi lehetőségeink, de amennyiben Önnek ennél nagyobb ívű elképzelései vannak, netán más irányból közelítene, bátran keressen meg minket!

Lehetséges reklámfelületek:

 • A csapat játékosainak, edzőinek verseny-ruházatán logó vagy felirat elhelyezése;
 • A csapat játékosainak edzőpólóin elhelyezett logó vagy felirat;
 • Hirdetés vagy molinó elhelyezése a sportrendezvénynek helyszínt adó sportcsarnokban;
 • Az egyesületünk honlapján elhelyezett különböző méretű és formátumú banner hirdetés és link;
 • Az egyesületünk honlapján, hírleveleiben való logóelhelyezés;
 • Az egyesületünk edzőtermeiben történő logó elhelyezés;
 • Lehetőség közös marketing és kommunikációs célok eseti együttműködésekre;
 • Részvételi lehetőség a csapataink, játékosaink éves fotózásán;
 • Az egyesületünk összes hivatalos nyomtatványán feltüntetett szponzori logó/ felirat.

TÁRSASÁGI ADÓ – TÁMOGATÁS – TAO

Az adótörvény – TAO-  komoly lendületet adott sportágunknak és lehetőséget a nyereséges vállalkozásoknak a kézilabda utánpótlás finanszírozására.

 • A támogatás a vállalkozásnál nem jelenik meg sem külön költségként, sem külön pénzkiadásként, sőt adó jóváírása keletkezhet. A vállalkozás tevékenységének eredménye után fizetendő társasági adóról illetve adóelőlegről nyilatkozik a támogató az adóhivatalnak, hogy azt milyen célra kívánja felhasználni.
 • Az adó önrendelkezés mértéke a fizetendő társasági adó maximum 80%-a. Az elérhető adó megtakarítás maximuma a felajánlott támogatás 6,5%-a.
 • Az új TAO konstrukció során pusztán az adó felhasználásának irányítására kerül sor az adóhivatal közreműködésével, így nincsen semmilyen csalás vagy ügyeskedés, nem egy jogi kiskapu kerül kihasználásra, hanem az állam által tudatosan adott legális önrendelkezési lehetőség melyet külön adó-jóváírással is honorál.
 • A korábbi (2015.01.01 előtti) állapothoz képest minimális az adminisztrációs teher: az egyesület minden papírmunkát előkészít a támogatás kapcsán és segíti a támogatót is ebben.
 • Az egyesület a kapott támogatást igazolhatóan törvényes és sportértéket teremtő
 • A támogatásra vonatkozó dokumentációs háttér a korábbi évek során már kiértékelésre került és a hatóságok által elfogadott.
 • Az adminisztráció az egyesület feladata, Önnek mindössze egy alkalommal kell néhány percet rászánnia a dokumentumok aláírására, és a rendelkező nyilatkozat kitöltésére (15RENDNY) melyhez minden segítséget megadunk.

TÁMAGASSON ADÓJA 1%-ÁVAL!

Kérnénk Önt, hogy személyi jövedelem után befizetett adójának 1 %-ával segítse elkötelezett munkánkat, mellyel a sport jellem- és közösségformáló erejével a fiatalok  egészséges életre nevelését, egyben a magyar és a Szeged környéki kézilabda felemelkedését szeretnénk szolgálni.
Minden támogatás nagy segítséget jelenthet. A jelenleg több mint 400 fiatal részvételével folyik a tervszerű munkánk, hozzáértő, lelkes szakemberek közreműködésével.
A jövőben mind az előttünk álló feladatok, mind pedig az azokkal járó terhek növekednek. Ezért jelentene nagy segítséget az Ön és barátainak, ismerőseinek támogatása.

Segítőkészségét előre is köszöni a TISZA VOLÁN SC Kézilabda Szakosztálya.
Magánalapítvány a Csongrád Megyei Kézilabdás Utánpótlásért
6724 Szeged Bakay N. u. 48.
Adószám: 18464850-1-06

TÁMOGASSA ÖN IS A CSONGRÁD MEGYEI KÉZILABDASPORTOT, OSZTOZZON VELÜNK A SIKERBEN!